Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa milloin vain. Juhlapyhät, sunnuntait tai leipomon loma-ajankohdat eivät ole valittavissa nouto-ajankohdaksi. Näistä ilmoitetaan verkkosivujen etusivuilla. 

Tilaus/varaus aika

Tarvitsemme väh 3 arkipäivää tuotteiden valmistukseen, mutta voit tilata tuotteet hyvissä ajoin ennen tarvetta ja ilmoittaa nouto-ajankohdan tilauksellesi. Huomioittehan että erikoistilaustuotteiden (mm gluteeniton/vähägluteenillinen) tilausaika voi olla jopa viikosta kahteen.

Tilauksen noutaminen on mahdollista ma-la ennalta sovittuna ajankohtana, leipomo ei ole vakinaisesti avoinna. Ensisijainen toimitustapa on nouto leipomolta, toimitamme tuotteita myös kotiin kuljetuksella. Toimitusmaksu Kontiolahden leipomolta on 20€/30km, toimitamme tuotteita ennalta sovitusti, pääasiassa ma-la. Tilatut tuotteet luovutetaan kuittia, tilausvahvistusta, henkilöllisyystodistusta tai sähköpostia vastaan.

Tilauksen peruutusehdot

Mikäli vahvistettu tilaus perutaan 1 arkipäivä (24h) ennen noutoa, sen voi tehdä veloituksetta. Jos tilaus perutaan myöhemmin, peruutetuista tuotteita veloitamme 100%.

Kissankulman Ravintolat/Lipstikka varaa oikeuden muutoksiin toimitusehdoissa, hinnastossa ja tuotevalikoimassa.